Automate your Marketing
with Womplify




 
This is Where we Belong

By: ifah daud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Mar-2010 04:15 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highland

Hmm.. ape ni?
Lepak
Nap time
View all 11 photos...
It has been ages since i've last updated this photo blog. Yay! now i hope to update it on regular basis. Lets start with our recent trip after a while.

We had the opportunity to visit Cameron again (together) after 5 years. The last trip was when Hariz was still inside Ummi womb. 2 cars makes a convoy, ours and Hazril n family (plus Opah n Atuk Sg Siput).

We visited Kak Yong Sarimah n family and spend a (very cold) night at her house. The boys seems so excited, except Hariz isnt fond of horses, not like his lil brother. We did went for a visit to a strawberry park, but didnt buy any.

Driving around there during this season simply give u an heart ache, from reckless n impatient drivers. Not to mentioned the long climb up, improper parking and down the steep slope on the way back. All and all, we have already planned for our next trip end of this year


Friday, 5-Jun-2009 12:54 Email | Share | | Bookmark
Haziq n Hariz

Adik n Abang
Gmbr anak2 ngan jari2 kaki mak bapak diorg
Jap, camne nak senyum?
View all 15 photos...
Lepas beberapa bulan barulah ayah bukak fotopages nih. Bukan ape, kat opis tak blh bukak, kendian balik umah dah malas, weekend banyak program, bla.. bla.. (alasan yang macam2).. Oh, haziq dah ade gigi, sebatang tp tak kuar sgt lagi, so keje dia skrg, ape yg ada depan mata dia sambar dan geget!



p/s : Time kasih pada yg comment dan singgah Fotopages kami


Tuesday, 9-Dec-2008 15:25 Email | Share | | Bookmark
Ahmad Haziq Nawfal

tido lena
layan perasaan
bedak sejuk
View all 5 photos...
Syukur alhamdulillah Ummi selamat melahirkan putera kedua kami, Ahmad Haziq Nawfal (nama yang telah dicop oleh opah dia). Ayah tak sempat nak upload lebih banyak gmbr sbb takde mase. Ada gmbr lain akan diupload kendian. Ummi kena operate sbb haziq sonsang. Kat hospital Putrajaya. takdelah seteruk yang digambarkan, Ummi kate sume staff dari Doc sampai Nurse baik2 belaka.. Oh yer, gmbr ni lmbt diupload, Haziq lahir pada 14 Nov lepas (besday dekat2 la ngan ayah)


Sunday, 17-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Iqbal @ Doyok @ Sijangkang

Atas Meja
Teratai
Nyum Nyum
View all 6 photos...
Kenduri kawan @ junior aku masa kat Uitm dulu, nama mesra Doyok. Menarik gak belah2 sini punye style, siap ada cabutan bertuah untuk penanggah, kendian ada siap baling2 gegula oleh pasangan mempelai. Unik. Makanan pun lain dari kebiasaan. Ada pecal, bubur kacang itam, kuih2 atas meja. Haa..


Sunday, 10-Aug-2008 16:00 Email | Share | | Bookmark
Ekiden Run, Putrajaya

Team Wisma Putra
Ekiden Run @ Larian Merpati

Relay Run (Total 14.3km). Kitaorg register under Wisma Putra (the only team dari Kementerian Luar). Ayah dapat distance 3.4km (3rd Runner). Ketika larian kitaorg bukan pas baton, tp pas selempang. We manage to finish @ no. 11.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net